Dutch BDSM

BDSM En De Wet

De Kinky Side van Holland Koppelingen

Nederland is het Europese centrum van kinky activiteiten en BDSM avonturen. Bij Nederlandse BDSM streven wij ernaar om u een kleine piek achter de schermen van Amsterdam Dungeons, amateur BDSM-activiteiten in Den Haag en Rotterdam etc. Wij beschikken over nederlandse bdsm films en gratis europese S / M fotogalerijen voor uw kijkplezier en als echte reizigers informatie over waar te gaan en wat te doen in de heerlijk perverse land van Holland ..

U kunt ons helpen door het ondersteunen van onze sponsor:
Visit The Pain Files
Extreme & Exclusive European BDSM Films and Slavesex Movies

  BDSM en de wet Niet lastig te zijn zonder toestemming :-)
 

Bezoekers uit landen onderdrukt door totalitaire regimes of leidingen, die zijn hun bedrijf te voelen aan de politie volkeren slaapkamers - een van de ergste voorbeelden zijn het Verenigd Koninkrijk, waar ze mensen in de gevangenis gooien voor zijn kinky - zal blij zijn te horen dat de Nederlandse bdsm wetten zijn nog veel meer liberale en redelijk zijn. In het algemeen instemmende volwassenen hun pijnen en genoegens toegestaan, zijn verschillende vormen van openbaar spel ook toegestaan, maar moet u de lokale regels te controleren voordat zij zich in gekke BDSM orgieën in de dorpskernen en winkelcentra :-)

Verder BDSM pornografie is volledig toegestaan ​​- weer voorzien wordt met instemmende volwassenen te doen wat ze leuk vinden en te laten zien met trots aan de wereld. In die zin is Nederland inderdaad een paradijs voor mensen met een kinky wensen en een verlangen om ze te verkennen. Houd er rekening mee dat dit niet de juiste juridisch advies, als je met iets specifieks in gedachten - controleer dan eerst de wet - we zijn slechts met vermelding van de "gemeenschappelijke kinkster" kennis over de manier waarop zaken worden behandeld in Nederland.

 
 
 
BDSM Clubs en Nederlandse Knikken Vriendelijk Hotels Nederlandse Fetish Winkels
BDSM En De Wet Nederlandse BDSM Fotos BDSM Links Nederlandse
BDSM Holland Neem contact Nederlandse BDSM  

 

 

 

 

 

 

© All Material is Copyrighted and may not be reproduced.
All models on this site are over 18 years old and are intended to be portrayed as such

18 U.S.C. 2257